Betaguard foto

SCURTE INFORMATII DESPRE BETAGUARD®

Prezenta din ce in ce mai invaziva a elementelor chimice toxice in locurile in care traim si lucram creste riscul de boli foarte grave care ne pun in pericol chiar si viata. Betaguard de la NeoLife confera o protectie prin intermediul nutritiei. Compozitia sa antioxidanta si detoxifianta care se activeaza in sinergie, ajuta corpul sa neutralizeze si sa elimine substantele toxice.

DE CE UN INTEGRATOR NUTRITIONAL PENTRU A VA PROTEJA DE SUBSTANTELE TOXICE?

  • Poluarea ne pune in pericol sanatatea. Oamenii de stiinta estimeaza ca 80% din tumorile deriva din cauze de mediu. Agentii poluanti pot sa contribuie si la aparitia altor boli, cum ar fi afectiunile cardiace, anemia, bolile hepatice si re- nale,
  • Atacul provine din multe surse diverse. Din apa pe care o bem, din aerul pe care il respiram, din mancarea pe care o consumam. Sunt multe modalitati care ne fac sa intram in contact cu substante toxice.
  • Oamenii de stiinta considera ca anumite elemente nutri- tionale pot sa creasca si sa intareasca apararea organismu- lui impotriva acestui tip de atac. Aceste elemente nutritive sunt in masura sa impiedice reactiile toxice si sa previna daunele celulare care sunt in mod potential la originea bolilor si a diverselor

DE CE BETAGUARD DE LA  NEOLIFE ?

  • Compozitia sa a fost formulata de Arthur Furst, toxi- colog de faima mondiala si Membru Fondator Emerit al Comitetului de Consultanta Stiintifica de la NeoLife.
  • Poseda un spectru amplu de antioxidanti si detoxifianti care actioneaza in mod sinergic pentru a va ajuta organi- smul sa blocheze procesele de intoxicare si sa previne dau- nele la nivel
  • Garanteaza o protectie impotriva oxidarii. Beta-carotenul si vitamina E protejeaza partile grase ale celulelor si tesutu-
  • Vitamina C si seleniul protejeaza partile apoase ale celule- lor si
  • Va ajuta sa va protejati organismul impotriva intoxicarii provenita din excesele de metale grele si intareste sistemul imunitar prin actiunea sinergica a zincului si
  • Contine beta-caroten provenit din alimente integrale din lantul alimentar uman si alti carotenoizi naturali al morco- vului.
  • Este un insotitor perfect pentru Carotenoid Complex.

ISTORIA BETAGUARD®

TRAIM INTRO MARE DE ELEMENTE TOXICE

Automobile vechi, poluare industriala, vapori de vopseluri, solventi si spray-uri. Ba mai mult: fum de tigara si instalatii de incalzire. Sau ape poluate de pesticide, ierbicide, ingrasa- minte, metale grele si compusi pe baza de clor. Alimente care contin reziduri chimice si aditivi artificiali. In ziua de azi, po- luarea este peste tot si a devenit o amenintare grava pentru sa- natatea noastra.

American Cancer Society a calculat ca 80% din numarul de tumori au drept cauza directa sau indirecta agentii chimici sau alte substante toxice care ne polueaza ambientul. Chiar daca unii agenti poluanti au fost interzisi si nu mai sunt folo- siti, va fi foarte greu sa ii eliminam din mediu. Iar numarul agentilor chimici la care suntem expusi creste in fiecare an.

Agentii poluanti nu cresc doar riscul aparitiei tumorilor, dar si cel al altor boli, ca afectiunile cardiace, renale, anemia, etc.

AERUL PE CARE IL RESPIRAM AFARA SAU IN CASA, ESTE O SURSA DE ALARMA

Aerul pe care il respiram este elementul cel mai important pe care il asimilam din mediu. Nu avem posibilitatea sa decidem daca sa respiram sau nu, si in plus, avem un control foarte re- dus asupra acestui element.

Si am fost atat de inconstienti incat am umplut aerul din me- diul nostru cu rezidurile de la milioane de masini, camioane, autobuze, fabrici si instalatii pentru producerea energiei. Am folosit gaze daunatoare pentru toate spray-urile care pot sa se evapore in aerul din jurul nostru. Monitorizarea aerului pe care il respiram e deja la ordinea zilei. Si mai ales in zonele metropolitane se inregistreaza din ce in ce mai des „alarmele smog” in timpul carora este recomandat ca persoanele in var- sta si copii sa ramana in casa, ca si celor care sufera de astm sau alte afectiuni ale aparatului respirator.

Din pacate, inauntrul locuintelor poate sa fie si mai rau. In case, poluarea atmosferica se poate acumula, combinandu-se substantele toxice din aerul exterior cu poluantii pe care ii adaugam in interior. Substante chimice din materialele de constructie, din mobila, din vopseluri si detergenti, se evapo- ra in aerul din interiorul caselor.

Alte surse, ca gatitul, fumatul, focul din sobe si instalatiile ter- mice contribuie ulerior la astfel de acumulari. Riscurile sunt atat de mari incat multi cercetatori considera poluarea aerului domestic drept unul dintre cele mai mari pericole pentru sa- natatea noastra.

In special vitamina E este un puternic antioxidant activ in portiunile grase ale celulelor, ca membrana celulara, reducand efectele daunatoare ale atacului radicalilor liberi si a ozonului prezent in smog.

Vitamina C, hidrosolubila, furnizeaza o protectie antioxidan- ta partii apoase a celulelor noastre si este de asemenea un fac- tor al regenerarii vitaminei E.

Dar Betaguard contine si multi alti agenti activi impotriva elementelor toxice: zincul, care actioneaza pentru a ne proteja corpul impotriva efectelor toxice ale cadmiului, unul dintre cele mai toxice elemente care se afla in mediu, care poate sa inhibe multe functii ale enzimelor din corp.

Betaguard contine si cupru, in scopul de a se asigura ca acesta este prezent intr-o cantitate adecvata chiar si in prezenta zin- cului care poate sa-i inluenteze disponibilitatea.

In adaos la zinc, Betaguard furnizeaza si seleniu, un element prezent in cantitati foarte mici, dar foarte important, de care organismul are nevoie pentru a se apara impotriva toxicitatii metalelor grele, cum ar fi cadmiul, mercurul si plumbul. Se- leniul, ca parte a sistemului enzimatic si de dezintoxicare al organismului nostru, ajuta la neutralizarea oxigenului dauna- tor, prezent ca „radical liber”.

Grupati impreuna, vitamina E, vitamina C, beta-carotenul, seleniul, cuprul si zincul formeaza un amestec antioxidant foarte puternic si eficient.

Betaguard este o formula exclusiv dezvoltata pentru a ajuta capacitatea naturala a organismului de a contracara efectele daunatoare ale poluarii toxice. Acest tip de protectie este im- portant pentru noi toti, dar devine crucial in centrele urbane si industriale cu un nivel ridicat de poluare si numerosi fu- matori.

APA SI MANCAREA CONSTITUIE SI ELE PROBLEME!

Fara sa stim, poate bem apa care contine substante chimice daunatoare pentru sanatate.

Unele dintre alimentele noastre contin conservanti, aditivi si coloranti artificiali. Unele pot sa contina pana si reziduri de pesticide sau alte elemente contaminante.

Daca aceste substante intra in contact cu organismul nostru, acesta nu va putea sa le dizolve pe toate, si in mod inevitabil vor incepe sa se acumuleze in interior. La fel cum apa de ploaie care cade intr-un recipient, mai devreme sau mai tarziu il va umple complet, la fel si continua si invizibila actiune a acestor substante in aer, in apa si mancare poate sa devina de nestapanit pentru apararea imunitara si se poate transforma intr-o problema serioasa pentru sanatatea voastra.

NeoLife OFERA O “VESTA DE SALVARE!”… BETAGUARD!

Studiile stiintifice recente care au pus in evidenta efectele po- zitive ale anumitor elemente nutritionale asupra sistemului imunitar, au constituit un impuls pentru dezvoltarea produ- sului Betaguard. Acest produs revolutionar de la NeoLife a

fost creat special pentru a contribui la apararea impotriva agentilor daunatori care se gasesc in aer, in apa si in mancare. Produsul a fost creat de catre Membrul Fondator Emerit al Comitetului de Consultanta Stiintifica, Dr. Arthur Furst.

Animat de o indelunga preocupare personala si profesionala pentru cresterea constanta a numarului de elemente poluante si toxice care intra in contact cu organismul nostru, el a elaborat o formula in masura sa ne intareasca sistemul imunitar.

ANTIOXIDANTI: APARAREA IMPOTRIVA RADICALILOR LIBERI

Betaguard contine de fapt un nivel ridicat din acel agent pu- ternic protectiv care este Beta-carotenul, unul dintre cei mai eficienti antioxidanti din natura. Aceasta substanta, care deri- va din ulei esential de morcov, complet natural, este converti- ta, in functie de necesitati, in vitamina A in organism. S-a de- monstrat ca beta-carotenul joaca un rol activ in protectia su- prafetei plamanilor si a vezicii impotriva poluarii.

Beta-carotenul poate sa „prinda in capcana” si sa distruga oxi- genul din „radicalii liberi”, responsabili de aparitia unor boli grave. „Radicalii liberi” sunt molecule foarte active, capabile sa dauneze grav celulelor si sa activeze reactii chimice care pot da nastere altor radicali liberi. Sunt multi agenti toxici care pot sa fie la originea atacurilor oxidante ale celulelor din cor- pul nostru, provocand afectiuni si boli. Fiecare tableta de Be- taguard contine beta-caroten si alte carotenoide in doze egala cu cele prezente in doi morcovi mari. Aceste substante con- stituie cea mai buna aparare naturala pentru tesuturile mai delicate ale organismului uman.

Totodata, Betaguard contine vitamina C si E de origine vege- tala, pentru a garanta o protectie optima impotriva oxidarii, atat partilor grase, cat si celor apoase ale celulelor noastre.

 

BETAGUARD SI CAROTENOID COMPLEX, O ECHIPA PUTERNICA DE ANTIOXIDANTI. AVEM NEVOIE DE AMANDOI!

O intrebare frecventa care este pusa de persoanele interesate sa-si creasca nivelul de antioxidanti este: “ce este mai bine sa iei Betaguard sau Carotenoid Complex?”.

Raspunsul este ca, in alimentatie, avem nevoie de amandoua. Fiecare poate sa furnizeze elemente nutritive pretioase dietei pentru a satisface necesitatea de nutriente protective.

Carotenoidul Complex si Betaguardul sunt destinati sa puna capat unor carente nutritionale diferite.

Betaguardul este un amestec sinergic de antioxidanti si de- toxifianti, menit sa ofere cea mai buna protectie impotriva toxinelor din mediu.

Noi avem nevoie de carotenoizi pentru sanatate si longevita- te si nu ii obtinem niciodata indeajuns. Fiecare capsula de Ca- rotenoid Complex ajuta la echilibrarea acestei lipse furnizand toti carotenoizi care se gasesc intr-o portie normala de fructe si legume. Este clar ca, pentru a combate agresiunile vietii moderne si pentru a avea o viata indelungata si activa, avem nevoie sa luam atat Betaguard cat si Carotenoid Complex.