Vitamine Minerale

Povestea noastra

AVENTURA NOASTRA a inceput in anul 2000, cand doi tineri sot si sotie, aflati la inceput de drum isi cautau rostul in Romania. Cu un dosar in sertar pentru a emigra in Canada, am mai incercat un bilet la jocul sansei. Am acceptat invitatia de a vedea o oportunitate de afacere bazata pe parteneriatul cu compania Neolife, la aceea vreme cu numele complet GNLD(Golden NeoLife Diamite).

Neolife Barcellona 2017 Day 1 © Francesco Vignali Photography

Sergiu a fost imediat impresionat de produse si mi-a spus ca el a hotarat sa le foloseasca. La acea vreme, la varsta de 32 ani, il chinuia o alergie serioasa la puful de plop, care desi era monitorizata de medici specialisti alergologi, evolua spre un astm bronsic. Am studiat, cat mi-a permis netul la acea vreme, sa vad ce inseamna acest NEOLIFE, si am reusit intr-o noapte intreaga, sa citesc studii ale oamenilor de stiinta ce realizeaza aceste produse. Am inteles ca aveam de-a face cu o stiinta veche (“Alimentul tau sa fie medicamentul tau iar medicamentul tau sa fie alimentul tau”-Hippocrat – parintele medicinei), dar noua din punct de vedere tehnologic. Adica sa poti sa concentrezi esenta a 115 kg de legume si fructe, doar ceea ce face parte din familia biologica a carotenoizilor ca in cazul produsului Carotenoid Complex, sau sa poti aduna esenta doar de acizi grasi nesaturati din 10 kg de carcasa de peste oceanic, cu puritate de 99,99% pe care sa le concentrezi intr-un produs ca Salmon Oil Plus. Si asta nu e tot. Am hotarat sa folosim atat produsele de curatenie non-toxica- pentru a nu mai aduce toxine in organism, cat si cremele fara parabeni pentru ten. Cert este ca am descoperit o calitate echivalenta cu cea a Rolls Royce( din domeniul automobileleor) in domeniul nutritiei, ingrijirii pielii si a curateniei locuintei si ambientului.

Am imbratisat si statutul de parteneriat, din foarte multe motive:

  • discount de 25% la achizitia oricarui produs si in orice cantitate;
  • posibilitatea de a-ti creea o retea de clienti serviti de tine sau de companie care, multumiti fiind de calitatea de exceptie a produselor, vor repeta cumparaturile.

Iar clientii nostrii intotdeauna sunt multumiti, pentru ca:

  • produsele sunt bazate pe natura si sprijinite de stiinta ( comitetul de oameni de stiinta care concep produsele – Neolife SAB – recunoscuti la nivel international),
  • aceste produse functioneaza de peste 60 ani in peste 50 de tari din intreaga lume,
  • noi iubim ceea ce facem, iar satisfactia noastra este atunci cand ei isi regasesc sanatatea sau solutia la problemele lor.DAR

Poti sa dezvolti o echipa de persoane care isi doresc si ele atat produse cu discount cat si sa se ocupe de proprii lor clienti.

Noi am reusit astfel, nestiind aproape nimic atunci cand am inceput parteneriatul cu Neolife, sa construim o activitate proprie, functionala si profitabila, dupa primul an. Si mai mult decat atat. Am ajutat peste 20 de persoane, intre care parintii mei si cativa prieteni, sa reuseasca si ei cu propriile lor activitati Neolife.

Dorinta noastra este de a ajuta romanii, oriunde ar fi ei in lume, sa isi schimbe stilul de viata prin corectarea nutritiei cu integrarea nutritionala NEOLIFE!

Ba mai mult decat atat. Sa poti incepe sa faci economii si sa dezvolti un START UP bine pus la punct din punct de vedere logistic, sa ai parte de recunoasteri internationale si sa ai posibilitatea de a avea castiguri inca din prima ta luna de activitate.

Este foarte simplu: intri pe neolifeshop.ro/spudercasergiuadrian

Iti creezi primul cos de produse si vezi unde te incadrezi mai bine. Faci prima ta achizitie de reprezentant Neolife. Primesti, direct la adresa ta, produsele si kitul de parteneriat Neolife. Poti incepe direct cu achizitia de site personalizat, pentru a oferi tuturor prietenilor tai posibilitatea sa cumpere si ei cu reducere. Tu cumperi pentru tine, iar apoi consiliezi si indrumi oamenii sa isi cumpere produse de inalta calitate. La inceputul lunii urmatoare in primele 10 zile primesti bonusul, pe volumul creat de tine si clientii tai. Acesta poate fi de 5%pana la 25%. Plus 15% din adaus comercial. Totul de la tine acasa, prin intermediul site-ului tau, catre toata Romania. Ba mai mult decat atat, compania iti ofera sansa ca, in tarile unde are deschisa piata, tu sa iti poti creea clienti si distribuitori. Tu, din Romania, poti avea echipa in Statele Unite, Australia, Finlanda, Estonia, Marea Britanie, Africa de Sud sau Japonia. Peste 50 de state in intreaga lume. Deja vezi ce vad si eu? Oportunitatea TA Neolife!

NEOLIFE are o experienta de peste 60 ani in peste 50 de tari din intreaga lume, cu mii de persoane care si-au castigat sanatatea si independenta financiara!