Merry Christmas Neolife

CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!

Stimate Domn/ Stimata Doamna

In aceste zile magice, in care suntem inconjurati de o atmosfera de basm, plina de sentimente de recunostinta si daruire, dorim sa va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi pe parcursul acestui an, in incercarea de a creea in jurul nostru o lume mai sanatoasa si mai fericita prin intermediul integratorilor alimentari Neolife.

Urmeaza zile de sarbatoare in care familiile se vor reuni pentru a petrece impreuna momente de neuitat iar masa festiva de Craciun va fi un motiv de bucurie in plus.

Dar, dupa o perioada de restrictii alimentare (postul Craciunului), un eventual abuz alimentar impreuna cu lipsa de miscare, pot aduce senzatii neplacute precum balonari, indigestii, constipatie si alte tulburari digestive care ne-ar putea indispune in zilele ce vor urma.

Pentru astfel de situatii, va recomandam programul Gastro-Pack, alcatuit din:

Pentru re-aducerea echilibrului de bacterii “bune” la nivelul colonului in vederea unui bun tranzit intestinal;

Pentru a ajuta caile biliare sa se “elibereze” de incarcatura de grasimi suplimentare aduse de alimentele consumate in aceste zile;

In scopul de a sprijini raspunsul anti-inflamator, pentru o performanta fízica, mentala, cognitiva mai buna, pentru a creste sanatatea cardiovasculara, raspunsul imunitar si anti-oxidant al organismului, pentru a creste vigoarea si rezistenta organismului, pentru o stare generala mai buna si pentru o mai buna digestie a alimentelor de la masa de Craciun;

Amestec de ceai din plante energizant si termogenic; favorizeaza atat energía cat si arderea grasimilor oferind un metabolism mai eficient.

Pentru a ne asigura energia, vitalitatea si puterea de a ne recupera atat pe plan fizic, mental si de ce nu, emotional in aceste zile traite intens impreuna cu familia.

In speranta si cu dorinta de a continua sa fim impreuna in zilele ce vor urma, pentru o mai buna sanatate a dumneavoastra si a intregii familii, va dorim acum:

SANATATE, FERICIRE, PACE si LINISTE sufleteasca precum si IMPLINIRI pe toate planurile alaturi de cei dragi!

CRACIUN FERICIT!
LA MULTI ANI!
Cu stima,
Dr.Irina Spuderca si Sergiu Spuderca